resimli ilan vermek nasıl mümkün

Resimli duyuru ver kelimesi ile arama motorlarında arama yapın ve ilanınızı girin, desek herhalde en kısa yazı olurdu. Fakat bu kadar kısa bir yazı ile hiç kimse ne yapmak istediğini anlayamaz.
O vakit ne yapmak gerekir bir az daha geniş bir bilgi verelim. Şimdi resimli duyuru vermek için, önde arama motorlarında duyuru ver diyerek bir aramam yapın ve arama motorlarında bulduğunuz internet sitelerinden birisine aza olarak sisteme giriş yapmanız gerekir.
Daha sonra ihtiyaç duyulan yerleri duyurumuzun muhtevanına göre doldurduktan sonra, ilanımız için gerekli olan resimleri evvelce hazırlamamız gerekir, resimleri yükleyeceğimiz ilan sitesinin teklifine göre, resimleri küçük boyuta göre ayarlamak gerekebilir.
Bunu yaptıktan sonra, sözgelişi patronumdan.com web sitesinde ilan için yükleyeceğimiz resimleri mouse ile sürükleyerek resim yükleme bölümüne sürükle bırak yolu ile bırakıyoruz.
Burada dikkat etmemiz şart olan ehemmiyetli bir nokta var, resimlerden bir tanesini tik işareti ile kapak resmi için seçiyoruz. Ehemmiyetli nokta ise kapak resminde seçeceğimiz resmin ilanımız en iyi gösteren resim olmasına dikkat edin. Zira, alıcılar netlikle resim dikkat çekerse duyuru ile ilgilenirler ve resim olmayana yada kötü olana bakmazlar.







Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

ilan vermek istiyorum diyorsanız.?

satılık araç duyurusu için örnek şablonlar

Patronumdan ilan verin