kiralık gayrımenkul ilanı vermek için....

en kolay satılık emlak ilanı vermek, en zor kiralık gayrımenkul ilanı vermek diye birşey yok, neden böyle bir başlıkla bu konuya değindik ,zira bu tip sualler ile karşılaşıyoruz.
Şayet bir daireniz var ise veya bir dükkanınız, bir villanız veya çıtayı yüksek tutalım bir oteliniz var ve satmak istiyorsunuz. Bunu da internette yayınlayıp kolay bir şekilde satmak istiyorsunuz. satılık daire ilanı versatılık villa ilanı ver , satılık otel ilanı ver dediniz ve aratma yaptınız. Fakat işte ince nokta bu kolayca satmak istiyorsanız kolayca ilan girmemelisiniz.
Sözgelişi satılık daire dediniz yada kiralık villa ilanı verdiniz, bu sizin ilanınız için yeterli değildir.
Kolay satmak için ilanlarınız ayrıntılı girmelisiniz, bu da kolayca ilan girmemelisiniz demektir.
Başka bir deyişle yalnızca başlık değil ilanınız konusunda olası olduğunca ayrıntılı bilgi girmelisiniz ki, insanlar sizin ilanınızı ayrıntılı inceleyip bütün özelliklerini bilecek ve ona göre değerlendirecek.
Onun isteklerine cevaplıyor mu ilanınız, ona göre karar verecek. Şayet ayrıntılı bilgi girilmez ise ne yapacak, diğer başka bir duyuruya yönelecek. O yüzden başta da söylediğimiz gibi Satılık daire başlığı yerine xx şehirde örnek 2+1 eşyalı veya eşyasız satılık daire gibi izahlı yazılırsa daha iyi olur. Birde ne kadar özelliği var ise duyuru verdiğiniz sitenin özelliklerini seçerek hepsini girin.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

ilan vermek istiyorum diyorsanız.?

satılık araç duyurusu için örnek şablonlar

Patronumdan ilan verin