ilan yayınlama ücretleri ne kadar acaba? diye sordunuz..

ilan vermek ve birçok kişiye bunu7 duyurmak istiyorsunuz ve ilan fiyatlarının ne kadar olduğunu merak ediyorsunuz. Çok merak ettiğiniz bu konuya kısaca değinmek istiyoruz.
ilan ver duyur, ücreti da merak et, araştır ki boşu boşuna fazla para ödeme. duyuru vermek istiyorsanız, fiyat bölümünde değişik değişik fiyatlar var. Başka bir deyişle siz hangi sitede ne kadar duyuru yayınlamak istediğinizle ilgili.
Şayet bir adet duyuru yayınlayacaksanız sözgelimi 60-70 tl ye de bulabilirsiniz 15-20 tl ye de dahi bulabilirsiniz. Bu kadarki farklılık yayınlayacağınız ilanın muhtevanına göre de değişiyor. Nasıl derseniz örnek, ürününüz şayet emlak ilanı ise daha pahalı, fakat evcil hayvan ilanı ise daha ucuz gibi farklılıklar gösterir.
Bir de bu ilan verilen sitelerde mağaza açabilirsiniz ve dolayısı ile ücretlerde daha da farklıklar oluyor başka bir deyişle, o vakit da devreye mağaza ücretleri giriyor bu mağaza azalığı altında belirli sayıda ilan girebiliyorsunuz oda misal 15 ilan 15 ilan 50 ilan gibi seçenekleriniz var bunlarında ücretleri değişiyor.
Farklı uygulama yapan web siteleri de var, onlarda aylık 150 tl veya aylık 300 tl ücret siyaseti olan ilan siteleri de var.Tabi ki bunların yanında bir de fiyatsız duyuru veren duyuru siteleri de var. Şayet isterseniz, bu sitelerden birine aza olarak ta , emlak duyurusu verebilirsiniz. 






Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

ilan vermek istiyorum diyorsanız.?

satılık araç duyurusu için örnek şablonlar

Patronumdan ilan verin