Araç ilanınızı sizde Google damı arıyorsunuz.?

Araç almaya karar verdiniz ne yapıyorsunuz sizde araç ilanınızı Google da aramaya karar verdiniz, yada Arabanızı satmak için sizde duyuru veriyor musunuz? Yoksa oto pazarlarına gidip gün boyu bekleyip satamadan tekrar dönenlerden misiniz? Onca insan arabasını satarken nasıl bir siyaset izliyor? Bu gibi meselelerin yanıtını birazdan size anlatarak elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışacağım.

Doğruyu söylemek gerekirse artık büyük araba pazarlarının yerini büyük sitelere duyuru vererek satmalar aldı. Üstelik duyuru vermek tamamiyle fiyatsız hale gelmiş vaziyette fakat tabi ki sizin izleyeceğini siyasette çok ehemmiyetli bu vaziyette. Sahibinden arabasını duyuru vererek satan insanların sayısı arttıkça duyuru verme piyasası/sektörü kolay kolay bitmez. Son yapılan araştırmaya göre otomobil/araba satışı %15 arttı ve buda sizlerin aslında fiyatsız duyuru sitelerine nasılda ihtiyaç duyduğunuzun anlamına gelir büyük siteler bunun farkındalar ki hem duyuru verme hemde doping yapma filan fiyatlı hale geldi.

Aslında sizde fiyatsız duyuru verebilir, mağaza açabilir veya doping uygulayabilirsiniz. Fakat önce bunun için güzel bir araştırma sürecine girip arama motorundan duyuru ver veyahut sahibinden duyuru vermek istiyorum gibi ibarelerle sonuçlar karşınıza çıksın daha sonrada ilerilere gittikçe fiyatsız bir duyuru sitesi bulmanız böylelikle ilan verirken ya da doping uygularken size ortak çıkmaması ve kazancınızın azalmaması mananına gelir.

Yukarıda da anlattığım gibi artık insanlar satmak istediklerini siteler aracılığıyla satmaya başladılar. Ve bir çok kişi buralardan alışveriş yaparak kendilerini tatmin etmekte veya ihtiyaçlarını karşılamaktadırlar. Sanıyorum ki bizlerde git gide dışarıdan alışveriş yapmak yerine oturduğumuz yerden alışverişi seçenek eder hale geldik. Örnek verilmesi gerekirken yemeklerimizi dahi hanemize ister vaziyete geldik. Peki bu vaziyet kötü mü bence değil zira artık zaman nakittir örneği insanlar dışarda fazla vakit geçirmek yerine kendilerine biraz zaman ayırabilmek yerine böyle bir yola müracaat etmektedirler.

Bundan yıllar önce böyle söylenince bir çok kişiye bu garip geliyordu. Ve söyleyen topa tutuluyordu Allahını seversen öyle şey mi olur alışveriş yapacaksam benim o ürüne dokunmam gerekiyor hissetmem gerekiyor tecrübe ediyordu ama artık ihtiyacım karşılansın birazda kaliteli olsun tecrübe ediyor ve insanlar bu yolla alışverişe yöneliyorlar.

Bu yüzden internet sektörüde hızlı bir şekilde büyümekte ve insanların alakasını dahada çok çekmekte. Sizde biliyorsunuz ki 21. asır internet çağının patlama çağı oldu. Çok daha önceki olmamasına karşın Türkiye'de yeni gibi görünse de 15 - 20 senelik bir geçmişi var.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

ilan vermek istiyorum diyorsanız.?

satılık araç duyurusu için örnek şablonlar

Patronumdan ilan verin